Bugun...


Amatörler Play-Offta
Nevşehir 1. Amatör Kümede bazı takımlar deplasman maçlarına çıkmadı.

facebook-paylas
Tarih: 05-03-2018 07:58
Amatörler Play-Offta

1. Amatör Küme A Grubunda 17 haftada Gülşehir deplasmanına gelmeyen Ortahisar Belediye Göreme Spor, Gülşehir Belediye Spora üç pan kazandırırken, Gülşehir Belediye Spor da Nevşehir deplasmanına gitmeyerek Nevşehir Eğitim Spora üç puan kazandırdı.

Bu arada Göre Spor da deplasmana gitmeyerek Suvermez Kale Spora üç puan kazandırdı. Ancak Kapadokya Göreme Spor, son hafta maçında Nevşehir Türk Telekom Sporu 3 golle yenerek üç puan alıp ligi 43 puanla şampiyon takım olarak tamamlamayı başardı.

Ligi ikinci bitiren Suvermez Kale Sporun 42 puanı bulunuyor. Üçüncü olan Gülşehir Belediye Spor 33 puanda ve ardından 21 puanla Nevşehir Türk Telekom Spor geliyor. Bu dört takım ile B Grubu ilk dört takımı olan Çat Spor, Derinkuyugücü, Apak Acıgöl Spor ve Kapadokya Nevşehir Spor bir üst seviyeye yükselmek için play-off oynamaya hak kazandılar. Maç tarihleri daha sonra federasyon tarafından açıklanacak.

A Grubunda son dört takımdan Göre Spor ve Nevşehir Eğitim Sporun 15'er puanı varken, Nevşehir 1969 Spor ve Maksan Otomotiv Spor 13'er puana sahip. Maksan Otomotiv Spor averaj kaybı ile bir alt seviyeye düşmüş bulunuyor.




Bu haber 785 defa okunmuştur.

Gülşehir Nöbetçi Eczaneleri
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
VİDEO GALERİ
YUKARI