Bugun...


Kendi Göbeğini Kesemedi, Belediyeyi Suçladı
Son maçında 4-0 yenilerek küme düşen Maksansporun yöneticisi, Gülşehir Belediye Spora yüklendi.

facebook-paylas
Tarih: 09-03-2018 07:29
Kendi Göbeğini Kesemedi, Belediyeyi Suçladı

Gülşehir Belediye Spor, Nevşehir 1. Amatör Küme A Grubunda kendi sahasında oynadığı son maçında Nevşehir 1969 Spora 4-0 yenilerek küme düşen Maksanspor Yöneticisi Ali Özcan tarafından şike yapmakla suçlandı. 

Maksanspor Yöneticisi Ali Özcan, Gülşehir Belediye Sporu ucu kendisine dokunduğu için suçlarken, aynı kümede ligi ikinci bitiren ve şampiyon Kapadokya Göreme Sporla arasında bir puan fark bulunan Suvermez Kalesporun son maçına çıkmayan Göre Sporu suçlamayı es geçti. Kümede şampiyon olan Kapadokya Göreme Spor, son maçında Nevşehir Türk Telekom Sporu yenemese idi, Göre Sporun son maça çıkmayıp Suvermez Kalespora puan kazandırması ile şampiyonluk el değiştirecekti.

Maksanspor Yöneticisi Ali Özcan ise yaptığı yazılı açıklamada şöyle dedi: "Kurulduğu günden (2010) bu güne kadar oynadığı her sezon Nevşehir’de futbolun lokomotifi olmaya çalışan, yaklaşık olarak her sezon alt yapılar dahil 7 branşta liglere katılıp renk katan, Nevşehir’deki Amatör takımların bir çoğuna futbolcu yetiştirip veren, Nevşehir’de futbola değer katmaya çalışan ve centilmenliği ile ön plana çıkan Maksan Spor takımı ayak oyunları ile ve yapılan şike ile Nevşehir 1. Amatör Küme liginden 2. Amatör Küme ligine düşürülmüştür.

Ligin kaderini belirleyecek olan maça çıkmayan ve 3 puanı rakibi Eğitim Gençlik Spor takımına hediye eden Gülşehir Belediye Spor takımını, yöneticilerini, teknik ekibini kınıyoruz. Lige kara leke sürülmüştür. Açık açık şike yapılmıştır. Normal sezonda şampiyonluğun en güçlü iki adayı Suvermez Kalesporu deplasmanda 4-2 yenen, Kapadokya Göreme Spor ile 3-3 berabere kalan Gülşehir Belediye Spor takımı Eğitim Gençlik Spor maçına bilerek çıkmayıp 5 kişilik liste vererek (ki kadrosunda 44 faal lisanslı sporcusu olmasına rağmen) 3 puanı hediye etmiştir. Ligde kalma mücadelesi veren 3 takımı (Eğitim Gençlik Spor, Nevşehir 1969 Gençlik Spor ve Maksan Spor) direkt ilgilendiren bu müsabakaya çıkmayan Gülşehir Belediye Spor Futbol Takımı açık açık şike yapmıştır. Eğitim Gençlik Spor takımına maçı ve 3 puanı vermiştir. Maksan Sporun ligden düşmesini sağlamıştır. Bu kara leke ömür boyu Gülşehir Belediye Spor takımından silinmeyecektir. Spor camiası bu şikeyi, bu kara lekeyi asla unutmayacaktır. 2017-2018 Futbol sezonu Nevşehir 1. Amatör Küme Ligine kara leke sürülmüştür.

Maksan Spor Yönetim Kurulu olarak, ligden düşmemize sebep olan Eğitim Gençlik Spor takımına 3 puanı hediye edip ligde kalmasını sağlayan, şike yapan Gülşehir Belediye Spor takımını şiddetle kınıyoruz."




Bu haber 956 defa okunmuştur.

Gülşehir Nöbetçi Eczaneleri
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
VİDEO GALERİ
YUKARI