Bugun...


Mühendislik Eğitimindeki Sorunlar ve Çözüm Önerileri
"Mühendislik Eğitimindeki Sorunlar ve Çözüm Önerileri" zirvesi Ürgüp'te gerçekleştirildi.

facebook-paylas
Tarih: 31-10-2016 20:29
Mühendislik Eğitimindeki Sorunlar ve Çözüm Önerileri

28-30 Ekim 2016 tarihleri arasında, ülkemizdeki mühendislik eğitiminin hem akademi hem sanayi perspektifinden ele alındığı, tespit edilen sorunlara çözüm önerilerinin sunulduğu "Mühendislik Eğitimindeki Sorunlar ve Çözüm Önerileri" konulu zirve buluşması, Nevşehir  Ürgüp'te gerçekleştirildi.

Mimar Sinan Mühendisler Birliği tarafından önceki yıllarda Akçakoca, Afyonkarahisar ve Konya’da gerçekleştirilen zirve programı, bu yıl 28-30 Ekim 2016 tarihleri arasında Kapodakya’da gerçekleştirildi. Mimar Sinan Derneği Mensubu mimar ve mühendisler, Türkiye'de mimar ve mühendis eğitim sorunlarını Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde görüşmek üzere toplandı.

Her yıl farklı bir temanın işlendiği zirvenin bu seneki konusu “Mühendislik Eğitimindeki Sorunlar ve Çözüm Önerileri” oldu. Mühendislik eğitiminin hem akademi hem sanayi perspektifinden ele alındığı, tespit edilen sorunlara çözüm önerilerinin sunulduğu zirve buluşmasının açılışına Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Hasan Ali Çevik, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver , Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız da katıldı.




Bu haber 1104 defa okunmuştur.

Gülşehir Nöbetçi Eczaneleri
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
VİDEO GALERİ
YUKARI