Bugun...


Nevşehir'in Proje Okulu Açıldı
Nevşehir'de Recep Tayyip Erdoğan Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi açıldı.

facebook-paylas
Tarih: 19-09-2017 21:21
Nevşehir'in Proje Okulu Açıldı

Recep Tayyip Erdoğan Fen ve Sosyal Bilimler Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi açılışını, TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi olan Bilal Erdoğan yaptı.

Recep Tayyip Erdoğan Fen ve Sosyal Bilimler Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi açılışına Bilal Erdoğan'ın yanı sıra Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AKP Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider, Murat Göktürk, Belediye Başkanı Hasan Ünver ile AKP İl Başkanı M. Ali Tanrıver ve öğrenciler katıldı.

Açılışta konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir Nevşehir'de 10 İmamhatip Lisesi bulunduğunu belirtti. Merkezde 4, ilçelerde 6 olan İmamhatip Liselerinde 2492 öğrencinin okuduğunu açıklayan Demir, Nevşehir'deki imamhatipli oranının Türkiye genelinin üzerinde olduğunu bildirdi.

Nevşehir Milletvekillerinin konuşmasının ardından kürsüye gelen Bilal Erdoğan, konuşmasında imamhatiplilerin büyük işler yapacağını söyledi.

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş da konuşmasında bu okuldan mezun olanlarının yükünün ağır olacağını dile getirdi.

Daha sonra Bilal Erdoğan ve protokol üyeleri Recep Tayyip Erdoğan Fen ve Sosyal Bilimler Proje Anadolu İmam Hatip Lisesinin açılışını yaparak sınıfları gezip incelemelerde bulundular.




Bu haber 1550 defa okunmuştur.

Gülşehir Nöbetçi Eczaneleri
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
VİDEO GALERİ
YUKARI