Bugun...


Nevşehirspor Seriye Devam
Nevşehirspor, Yeşil Kırşehirspor ile yaptığı olaylı maçta gülen taraf oldu ve üst üste 3. galibiyetini aldı.

facebook-paylas
Tarih: 06-11-2016 19:54
Nevşehirspor Seriye Devam

Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta 6. maçına çıkan kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehirspor, kendi sahasında Yeşil Kırşehirspor’u 3-0'lık bir skorla yenmeyi başardı. 

Bugün saat 14.00'te başlayan karşılaşma Nevşehir Gazi Stadında oynandı. İlk yarıda rahat bir oyun çıkaran Nevşehirspor 27. dakikada Edip'in ve 36. dakikada Aydın'ın golü ile üstünlüğünü ortaya koydu. İkinci yarıda üstünlüğünü devam ettiren temsilcimiz, 72. dakikada yine Aydın'ın golü ile Yeşil Kırşehirspor'u 3-0 yendi ve bu hafta 10 puanlı rakibini 9 puanla altıncı sıradan takip etmeye başladı. 

Yeşil Kırşehirsporlu futbolcu Beytullah'ın ikinci sarı kartla oyundan atıldığı maçta ufak çaplı olaylar çıktı. Güvenlik güçlerinin müdahalesi ile olaylar büyümeden bastırıldı.

Yaklaşık Nevşehirsporlu 5000 ve Yeşil Kırşehirsporlu 300 kişinin izlediği maçta Nevşehir AKP Milletvekilleri Ebubekir Gizligider, Mustafa Açıkgöz ile Kırşehir AKP Milletvekili Salih Çetinkaya, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Nevşehirspor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici, Yeşil Kırşehirspor Kulüp Başkanı Levent Akçakoca, Kırşehir AKP İl Başkanı Mustafa Kendirli, Nevşehir AKP İl Başkanı M. Ali Tanrıver de protokol tribünlerindeydiler.

Bu arada Yeşil Kırşehirsporda Nevşehir yenilgisi, teknik direktör değişimine neden oldu. Atiker Konyaspor altyapı çalıştırıcısı Salih Eken, Yeşil Kırşehirsporun başına getirildi. 

Nevşehirspor önümüzdeki hafta, BAL 6. Grubun lideri Yeni Altındağ Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak. 




Bu haber 1360 defa okunmuştur.

Gülşehir Nöbetçi Eczaneleri
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
VİDEO GALERİ
YUKARI