Bugun...


Okulları Denetledi
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir ile birlikte okulları denetledi.

facebook-paylas
Tarih: 17-10-2017 17:44
Okulları Denetledi

Nevşehir Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Kapadokya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, yetkililerden bilgi aldı. 

Nevşehir Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Deniz İşleyici ile Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Fatma Güneş’ten okullarında yapılan eğitim, öğretim çalışmaları ile okulların güvenliği hakkında bilgi alan Vali İlhami Aktaş, daha sonra okulların bünyesinde bulunan atölye ve bölümleri gezerek yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Öğrenciler ve öğretmenler ile bir süre sohbet eden Vali Aktaş, 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılının kendileri için verimli geçmesini temenni ederek başarılar diledi.

Daha sonra İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Kapadokya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Alican Çağlak ile Kapadokya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sayrani İpek’ten okullarında yapılan eğitim ve öğretim çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Okul ziyaretleri esnasında okul idareci ve öğretmenleri ile görüşerek eğitim öğretim faaliyetleri hakkında istişarelerde bulunan Vali İlhami Aktaş, okullarda öğrenim gören, ailevi problemleri olan ya da ailesi parçalanmış olan çocuk ve gençlerin korunması ve psiko-sosyal yardımda bulunulması gerektiğini belirterek her türlü desteğe hazır olduklarını belirtti. 

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, ziyaret ettiği okulların idareci, öğretmen ve öğrencilerine başarılar dileyerek ziyaretlerini tamamladı. 

Okul idarecileri de ziyaretlerinden dolayı Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’a teşekkürlerini iletti.




Bu haber 878 defa okunmuştur.

Gülşehir Nöbetçi Eczaneleri
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
VİDEO GALERİ
YUKARI