Bugun...


Özel İnsanlardan Gururlandıran Başarı
Özel İnsanlar Atletizm takımı sporcuları, Antalya’da gerçekleştirilen şampiyonada bölge birincilikleri elde ettiler.

facebook-paylas
Tarih: 20-04-2018 06:52
Özel İnsanlardan Gururlandıran Başarı

Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Özel İnsanlar Atletizm Takımı, üç  ayrı dalda  Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu (TÖSSF) tarafından  Antalya’da gerçekleştirilen  2. Bölge Atletizm Şampiyonasında bölge birinciliğini elde etti.

TÖSSF’un 2018 programında yer alan ve İç Anadolu, Karadeniz ve Akdeniz bölgelerindeki sporcuların Antalya Lara Grand Park Otel’de gerçekleştirilen 2. Bölge Atletizm Şampiyonasına Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Özel İnsanlar Atletizm takımı sporcuları ve aynı zamanda Özel İnsanlar Eğitim Merkezi öğrencileri de olan Mesut Akkaya, Mental kategorisinde 100 metre yarışında ve Abdullah Furkan Yılmaz da Cirit Atmada Down Sendromlular kategorisinde katıldı.

Şampiyonanın hazırlıklarını idareci Zuhal Özdemir, antrenörler Tuğba İşiten ve Furkan Feralan nezaretinde gerçekleştiren 2. Bölge Atletizm Şampiyonasında Abdullah Furkan  Yılmaz 100 metre yarışında ve Cirit Atmada bölge birinciliğini elde ederken, Mental Büyük Erkeklerde de  Mesut Akkaya bölge birinciliğini kazandı.

Gerçekleştirilen şampiyonada 3 ayrı dalda bölge birinciliğini elde eden, TÖSSF tarafından organize edilen 2. Bölge Atletizm Şampiyonasında madalya kazanan Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Özel İnsanlar Atletizm takımı sporcuları Abdulah Furkan Yılmaz ve Mesut Akkaya’ya ödülleri, TÖSSF Başkanı Birol Aydın, TÖSSF Yönetim Kurulu üyesi Ensar Kurt ve TÖSSF Başdanışmanı Erhan Karakuş tarafından verildi.




Bu haber 895 defa okunmuştur.

Gülşehir Nöbetçi Eczaneleri
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
VİDEO GALERİ
YUKARI