Bugun...


Sporda Bugün
Nevşehir Amatör Kümede 1. Devre maçları bu hafta itibarıyla sona erdi.

facebook-paylas
Tarih: 25-12-2016 18:15
Sporda Bugün

BAL 6. Grupta mücadele eden Nevşehir Sporun, devre arası olduğu için 15 Ocak'a kadar maçı bulunmuyor. İlk devre bitiminde Nevşehir Spor, grupta 22 puanla 4. sırada yer alıyor.

Nevşehir 1. Amatör Küme A Grubunda mücadele eden Gülşehir Belediye Spor, bu hafta kendi sahasında Hacıbektaşgücü ile karşılaşacaktı. Ancak Çat Gençlik Spor ile yaptığı son karşılaşmada meydana gelen ufak çapta bir olaydan dolayı iki maç dışarda oynama cezası alan Gülşehir temsilcisi, Nevşehir Gazi Stadına alınan bu haftaki karşılaşmasında rakibi Hacıbektaşgücü'nün sahaya gelmemesi üzerine hükmen galibiyet alarak üç puanı kaptı.

A Grubunun diğer karşılaşmalarından olan Apak Acıgölspor-Kapadokya Avanosspor karşılaşması ertelenirken, Çat Gençlik Spor, Nevşehir Telekomsporu 5 - 1     mağlup etti. Bu sonuçlara göre Çat Gençlik Spor 14 puanla grupta lider durumda. İkinci olan Gülşehir Belediye Sporun 11 puanı oldu. Üçüncü Nevşehir Telekomsporun 10 puanı var. Dördüncü Göre Sporun 8, beşinci Kapadokya Avanossporun  6, altıncı Apak Acıgöl Sporun 3 ve sonuncu Hacıbektaşgücü'nun sıfır puanı bulunuyor.

Bu hafta ile  ilk devre sona ererken, ikinci devre maçları 21 Ocak'ta başlayacak. Gülşehir Belediye Sporun 22 Ocak'ta kendi evinde oynayacağı Kapadokya Avanosspor maçı, cezası dolayısıyla Nevşehir'de oynanacak.

Bu arada bugün saat 14.00'te Gülşehir İlçe Stadında oynanan Nevşehir-Aksaray Veteranlar dostluk maçı 4-4 berabere sona erdi.




Bu haber 1099 defa okunmuştur.

Gülşehir Nöbetçi Eczaneleri
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
VİDEO GALERİ
YUKARI