Bugun...


Voleybolda Büyükler Arasında
Festival Voleybolda Gülşehir Anadolu Lisesi takımının rakipleri belli oldu.

facebook-paylas
Tarih: 10-06-2017 20:38
Voleybolda Büyükler Arasında

İkinci kez düzenlenen Festival Voleybol Altyapılar Türkiye Şampiyonası Finalleri minikler kız/erkek kategorisinde kura çekimi bugün tamamlandı.

TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi 11-18 Haziran 2017 tarihleri arasında yapılacak olan Festival Voleybol Finallerinde Nevşehir'i Gülşehir Anadolu Lisesi takımı temsil ediyor. 

Bursa Büyükşehir Belediyesinin ana sponsorluğunda gerçekleşen Festival Voleybol Altyapılar Türkiye Şampiyonası Finallerinde Minikler kız/erkek kategorisi maçları, Türkiye'nin en büyük fuar alanlarından biri olan TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinde yapılacak.

Kura sonucu temsilcimiz Gülşehir Anadolu Lisesi voleybol takımı, F grubunda üç büyükşehir belediye takımları arasında yer aldı. Rakipleri Ankara'nın EÜAŞ, Konya'nın Büyükşehir Belediye Spor ve Kayseri'nin Melikgazi Belediye Spor takımları içinde şans arayacak olan Gülşehir AL, yarın saat 17.00'de Melikgazi BS ile ilk maçına çıkacak.

Beden Eğitimi öğretmeni ve Voleybol İl temsilcisi çalıştırıcı İlhan Ekici ile Gülşehir AL voleybol takımına başarı diliyoruz.




Bu haber 969 defa okunmuştur.

Gülşehir Nöbetçi Eczaneleri
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
VİDEO GALERİ
YUKARI