Bugun...


Yükseklili Öğretim Üyesinden Örnek Davranış
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde görev yapan Yrd. Doç. Dr. Hasan Yavuzer, doğduğu yer olan Yüksekli Köyünde fidan dikimi yaptı.

facebook-paylas
Tarih: 27-03-2017 07:15
Yükseklili Öğretim Üyesinden Örnek Davranış

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Hasan Yavuzer, kendi köylüleriyle birlikte Yüksekli Köyünde fidan dikimi yaptı.

Gülşehir'in Yüksekli Köyündeki su deposu mevkisinde yapılan ağaçlandırma çalışmasına, 30 kadar köylünün yanında Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde görev yapan Yrd. Doç. Dr. Hasan Yavuzer de katıldı. 300 kadar fidan dikiminin yapıldığı çalışmada doğaya can verildi.

1957 yılında Nevşehir'in Gülşehir ilçesi Yüksekli Köyünde doğan Hasan Yavuzer, ilkokulu köyünde, orta öğrenimini Nevşehir ve Kayseri’de, yüksek öğrenimini Samsun’da, yüksek lisans ve doktorasını ise Erciyes Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde tamamladı.

Hasan Yavuzer, halen Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümünde ve Kurumlar Sosyolojisi Anabilim Dalında öğretim üyesi olarak görev yapıyor.        




Bu haber 1326 defa okunmuştur.

Gülşehir Nöbetçi Eczaneleri
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
VİDEO GALERİ
YUKARI