Bugun...


Abdülhamid'i Anma Programı Düzenlendi
Nevşehir HBV Üniversitesinde Sultan II. Abdülhamid'i Anma Programı düzenlendi.

facebook-paylas
Tarih: 22-02-2018 12:50
Abdülhamid'i Anma Programı Düzenlendi

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde Sultan II. Abdülhamid Han’ı bütün yönleriyle anma ve anlama konulu konferans düzenlendi.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Gençlik Platformu Kulübü, Girişimcilik Kulübü, Sosyal Sorumluluk Kulübü, Yeniler Kulübü ve Sanat Kulübü tarafından ortaklaşa organize edilen “II. Abdulhümid Han’ı Anlamak” konulu konferans Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirildi. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatma Karipcin, Hacıbektaş MYO Müdürü Öğr. Gör. Ahmet Alparslan Eraslan, Nevşehir İşkur Müdürü Arif Sıdık Barata, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldığı konferans saygı duruşu, İstiklal Marşının okunması ve Kuranı Kerim tilavetinin ardından sahne alan Nevşehir Belediyesi Mehteran Takımının gösterisiyle başladı.

Konferansa konuşmacı olarak katılan Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Ahmet Oğuz, II. Abdülhamid dönemine dair katılımcılara bilgi verdi.

Konferans, Doç. Dr. Ahmet Oğuz’a konuşmalarının sonunda Üniversite Gençlik Platformu Kulübü tarafından çiçek takdimi ile son buldu. 




Bu haber 804 defa okunmuştur.

Gülşehir Nöbetçi Eczaneleri
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
VİDEO GALERİ
YUKARI