Bugun...


Asfalt Başladı
Caddeler tozdan, topraktan, çukurdan, tümsekten kurtulacak, dar olan kaldırımlar genişleyecek.

facebook-paylas
Tarih: 10-10-2017 10:40
Asfalt Başladı

Altyapı dolayısıyla bozulan ana caddelere sıcak asfalt atma işi bugün başladı.

Altı aydan fazladır altyapı nedeniyle bozulmuş olan caddelere sıcak asfalt atılmaya başlandı. Kanalizasyon, temiz su ve doğalgaz hatları yapımı dolayısıyla tarlaya dönmüş olan yollar nihayet düzeliyor. Geçtiğimiz günlerde ihalesi yapılan ve pmt serimi ilgili firmaca devam eden Nevşehir ve Kızılırmak caddelerine atılacak 35 bin metrekare sıcak asfaltın dökümüne bu sabahtan itibaren başlandı.

Nevşehir Caddesi GMK Atatürk Caddesinin kavşağından başlayan asfaltlama işi çarşı merkezine doğru ilerliyor. Bir ay içinde biteceği tahmin edilen caddelerin asfaltlanmasının ardından Gülşehirlilerin yol şikayetinin sonlanacağı düşünülüyor.

Belediyenin daha önce halka sorduğu üzere, Nevşehir Caddesinin ortasında bulunan refüjler yerinde kalacak ve Kızılırmak Caddesinin ortasındaki refüjler ise kalkarak yol çift gidiş geliş halinde olacak. Kızılırmak Caddesinin her iki tarafındaki kaldırımların dar olması nedeniyle gelen şikayetlerden dolayı kaldırım genişletmesi yapılacağı tahmin ediliyor.

Özellikle Sağlık Ocağının karşısındaki Adliyeye kadar olan kaldırımların yok denecek kadar genişlikte bulunması nedeni ile, Yüksekokul öğrencilerinin okula gidiş gelişlerinde grup halinde caddenin ortasından yürümek zorunda kalmaları kazalara davetiye çıkarıyordu. Bundan dolayı buradaki kaldırımın da makul düzeyde genişletileceği bekleniyor.




Bu haber 911 defa okunmuştur.

Gülşehir Nöbetçi Eczaneleri
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
VİDEO GALERİ
YUKARI