Bugun...


Başkan MHP'den İstifa Etti
Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy ve bir grup partili MHP'den istifa etti.

facebook-paylas
Tarih: 19-09-2017 18:33
Başkan MHP'den İstifa Etti

Gülşehir'in MHP'li Belediye Başkanı Vahdi Arısoy MHP'den istifa ettiğini açıkladı.

Bu akşam Kapadokya Kartal Otelde Gülşehir halkına yemekli bir toplantı düzenleyen Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, başkan olduğu günden bu yana gerçekleştirdiği icraatlarını anlattı. Kalabalık bir halk topluluğuna hitap eden Başkan Arısoy, hem hükümetten hem de kendi partisinden hiçbir yardım almadan Gülşehir'in özkaynaklarıyla büyük işler başardıklarını kaydetti. 

Toplantı sonunda MHP'den istifa ettiğini açıklayan Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, bundan sonra icraatlarını bağımsız başkan olarak sürdüreceğini söyledi.

Uzun süredir MHP Genel Merkezinin, referandumdaki "Hayır" oyunu açıklaması dolayısıyla ihraç edileceği konuşulan Başkan Arısoy partisine son noktayı koydu.

Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy ile birlikte MHP'li belediye meclis üyeleri, eski ilçe başkanları Zeki Erdoğan ve Abdullah Ergen, muhalifler olarak adlandırılan MHP üyeleri de partilerinden istifa ettiler. İstifaların 300'ü bulacağı belirtiliyor. Toplantıda dağıtılan istifa dilekçelerinin yarın MHP Genel Merkezine gönderilmesi bekleniyor.

Mevcut MHP İlçe Başkanı Güray Çevirme ve yönetim kurulu üyelerinin de süreci beklemekte olduğu ifade ediliyor.




Bu haber 2027 defa okunmuştur.

Gülşehir Nöbetçi Eczaneleri
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
VİDEO GALERİ
YUKARI