Bugun...


Kapadokya Kartal Otelde Kadın Toplantısı
CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, Kapadokya Kartal Otelde Nevşehirli kadınlara konuştu.

facebook-paylas
Tarih: 30-01-2017 20:25
Kapadokya Kartal Otelde Kadın Toplantısı

Gülşehir Kapadokya Kartal Otelde bugün CHP'li kadınlar yemekli bir toplantı yaptılar. Saat 18.00'de başlayan yemekli toplantıya CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, Nevşehir il ve ilçelerin kadın kolları başkanları ile Nevşehirli partili kadınlar katıldılar. 

Nevşehir Kapadokya Kadın Dayanışma Derneği ile birlikte CHP Nevşehir Kadın Kollarının düzenlediği toplantıda referandum konuşuldu.

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, referandumda evet çıkması durumunda diktatoryal bir rejimin geleceğini belirterek, şöyle konuştu: "Ülkenin birliğine, dirliğine ve rejimine yönelen bir tehditle karşı karşıyayız. Cumhuriyete sahip çıkmamız gerek. Bu cumhuriyet, bu ülke kolay kazanılmadı. Bizler bu ülkeye sahip çıkmak zorundayız. En güçlü sesimizle hayır demek, baskılara karşı biz buradayız demek için Anayasa değişikliğine hayır diyoruz. Bu referandum, bir partinin meselesi değil. Bunun ülkesine yönelik vicdanı, endişesi olan tüm insanların meselesi olduğuna inanıyorum. Bu, ülkeye sahip çıkma meselesidir.

'Bir olalım, iri olalım, diri olalım' öğretisindeki gibi Anadolu'nun kadim şehri Nevşehir'de kadınlarımızla ve Kapadokya Kadın Dayanışma Derneği ile hayır diyoruz.

Yaşamın her zerresine emek veren, eğitimden siyasete mevcut her hak için binbir zorlukla mücadele eden kadınlar olarak hayır diyoruz."

Nevşehirli CHP'li kadınlar konuşmaların ardından şiirler okunmasından sonra toplantıyı sonlandırdılar.




Bu haber 1194 defa okunmuştur.

Gülşehir Nöbetçi Eczaneleri
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
VİDEO GALERİ
YUKARI