Bugun...


Mehmetçiğe Moral İkramı
Nevşehir İl Müftülüğü Kuran Kursu öğrencilerinden Kahraman Mehmetçiklere moral ikramı yapıldı.

facebook-paylas
Tarih: 07-03-2018 09:01
Mehmetçiğe Moral İkramı

Nevşehir Müftülüğüne bağlı Kavak Beldesi Kuran Kursu öğrencileri hocaları Fatma Zehra Dündar önderliğinde farklı bir etkinliğe imza attılar.

İl Müftüsü Yakup Öztürk vasıtasıyla Nevşehir İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yüksel Yiğit’e, "Kahraman Ordumuzun Afrin'deki  Zeytindalı mücadelesini desteklediklerini, onların her zaman yanında olduklarını ve onlara ev işi-el işi ikramlarda bulunmak istediklerini ancak buna imkan olmadığını, ama onların onuruna huzur ve güvenliğimiz için gece gündüz demeden ilimizde görev yapan askerlerimize ikramda bulunmak istediklerini" bildirdiler.

Aldıkları izin ve randevu sonunda, Garnizon Komutanlığı yemekhanesinde hazırladıkları envayı çeşit pasta, börek, kek, tatlı, sarma ve aşure aşını Garnizon askerlerine ikram ettiler.

Kuran Kursu öğreticisi Fatma Zehra Dündar ve öğrencileri tarafından İl Jandarma Alay Komutanlığında verilen yemeğe İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Yüksel Yiğit, İl Müftüsü Yakup Öztürk ile İl Müftü Yardımcıları Yaşar Bolat, Dr. Ahmet Özvarinli, Kavak Kasabası Belediye Başkanı Celal Yiğit ve askerler katıldı.

İl Müftüsü Yakup Öztürk’ün yaptığı yemek ve zafer duasının ardından askerlerle hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile yemek programı sona erdi.




Bu haber 847 defa okunmuştur.

Gülşehir Nöbetçi Eczaneleri
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
VİDEO GALERİ
YUKARI