Bugun...


Nevşehir Hayırseverlerinden 11 TIR Yardım
Nevşehirli hayırsever vatandaşlar Suriye'nin Halep şehrine tam 11 TIR yardım gönderdiler.

facebook-paylas
Tarih: 23-12-2016 18:23
Nevşehir Hayırseverlerinden 11 TIR Yardım

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı’nca başlatılan “Halep’te İnsanlık Ölmesin” ve Nevşehir Valiliğince başlatılan “Haydi Nevşehir İnsanlık Ölmesin” kampanyaları çerçevesinde Nevşehir’den Suriye'nin Halep şehrine 11 TIR, düzenlenen bir törenle yola çıkartıldı.

Nevşehir Müftülüğü Din Gönüllüleri öncülüğünde hayırseverlerden toplanan 5 TIR patates, 5 TIR un ve 1 TIR gıda, giysi ve sobadan oluşan toplam 11 TIR yardım malzemeleri Suriye'nin Halep şehrine gönderildi.

Nevşehir Ticaret Borsa Kavşağı önünde düzenlenen gönderme törenine AKP Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Vali yardımcısı Hasan Kayhan, Nevşehir Belediyesi başkan yardımcısı Atilla Seçen, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Müftü yardımcıları Nazım Haksever ve Yaşar Bolat, Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce, NEVESOB Başkanı İsmail Ördü, AKP Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Nevşehir Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Mustafa Özdemir, DERSİAD Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek,  Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Dernek Başkanı Ramazan Çiftçi, İHH Nevşehir Başkanı Baki Öncel, daire müdürleri, hayırseverler ve vatandaşlar katıldılar.

Kuran okunmasıyla başlayan törende AKP Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ile Vali yardımcısı Hasan Kayhan bir konuşma yaptılar.

Müftü yardımcısı Yaşar Bolat’ın yaptığı duanın ardından yardım TIR’ları Suriye'nin Halep şehrine gitmek üzere Cilvegözü Sınır Kapısına doğru yola çıktı.

Ayrıca il genelinde başlatılan bu tür yardım kampanyalarının devam edeceği ve iki TIR'ın daha hazırlanmakta olduğu bildirildi. Vatandaşların yardımlarını irtibat bürolarındaki görevlilere teslim edebileceği belirtildi.




Bu haber 943 defa okunmuştur.

Gülşehir Nöbetçi Eczaneleri
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
VİDEO GALERİ
YUKARI