Bugun...


Nevşehirli Gazi Karşılandı
Zeytin Dalı Harekatında yaralanan Nevşehirli Uzman Çavuş Zeki Didinmez'i Vali ve Milletvekili karşıladı.

facebook-paylas
Tarih: 04-04-2018 12:53
Nevşehirli Gazi Karşılandı

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin’de düzenlenen Zeytin Dalı Harekatında çeşitli yerlerinden yaralanan Nevşehirli Uzman Çavuş Zeki Didinmez, Gülhane Askeri Tıp Akademisindeki tedavisinin ardından Nevşehir'e getirildi.

Zeytin Dalı Harekatında Afrin’de teröristlerin kurduğu hain bomba düzeneğine basarak gazilik makamına erişen Kahraman Gazi Zeki Didinmez taburcu olduğu hastaneden akşam saatlerinde Nevşehir’deki baba ocağına geldi. Kahraman Gaziyi Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir AK Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Yüksel Yiğit, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüseyin Şener, AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Vatan Şehitleri ve Malülleri Dernek Başkanı Ramazan Çiftçi, gazinin ailesi, yakınları ile vatandaşlar karşıladı.

Cevher Dudayev Mahallesindeki evinin önünde kurban kesimi ve duaların ardından Vali Aktaş ve Milletvekili Açıkgöz tarafından Gazi Didinmez’e çiçek buketi takdim edilerek, geçmiş olsun dilekleri iletildi.

Vali Aktaş; “Şehitlerimiz ve sizler gibi kahraman gazilerimizin sayesinde vatan sağ salim ayaktadır. Gazilik mertebesi herkese nasip olmuyor. Genç yaşta bu şanı ve şerefi kazandın. Harekata katılan tüm askerlerimize başarılar diliyorum. Sizlerle gurur duyuyoruz” dedi.

Kahraman Gazi Didinmez ise Nevşehir’e gelişinde Vali İlhami Aktaş ve vatandaşlar tarafından karşılamasının kendilerini çok duygulandırdığını ifade ederek, devleti her daim yanlarında görmelerinin kendilerini güçlü kıldığını dile getirip teşekkür etti ve "Allah devletimize, milletimize zeval vermesin" dedi.   




Bu haber 890 defa okunmuştur.

Gülşehir Nöbetçi Eczaneleri
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
VİDEO GALERİ
YUKARI